5 Mayıs 2013 Pazar

Minecraft Efsanesi !

Mojang şirketi tarafından yapılan, içinde istediğiniz gibi özgürce takılabileceğiniz , dolaşabileceğiniz en önemlisi inşa edebileceğiniz bu oyun 16 Mayıs 2009 tarihinde çıkmıştı. Tamamen Java programıyla oluşturulan bu oyun farklı platformlarda satışa başlayarak ( Xbox, Xbox360, iOS ) bir fenomen haline geldi. Bilgisayardaki başarasını Xbox 360'ta da gösteren oyun bir dönem çok satanlar listesinde Call Of Duty Black Ops 2 'yi bile geçmişti. Şuan onun arkasında takip eden Minecraft büyümeye devam etmekte, En son sürümü 1.5.2, Mayısın başlarında yayınlanmıştı.
             Aslında oyun prensip olarak basit. Kaz-Yap-Yık! . Oyuna başlarken iki mod bulunmakta. 1. si Survival, 2.cisi Creative. Survival modda ( Hayatta Kalma Modu ) adı üzerinde başlarken sadece temel iteminizle başlayıp yavaş yavaş envanterinizi ve kendini geliştiriyorsunuz. Creative Modda ise ( Yaratıcı Modu ) Minecraft'ın bilinmeyen yönlerini , sınırsız envanterinizle keşfedebilirsiniz ! Sonsuz sayıda tür ve bloka sahip bu modda ev ve benzeri şeyler inşaa etmeniz için oluşturulmuş. Belki görüntü kalitesi sizi tatmin etmeyebilir. Ama sonsuz özgürlükte dolaşabilmeniz öyle ya da böyle bu oyunu değişilmez bir parça yapıyor.
               Minecraft her geçen gün büyümeye devam ediyor. Oyunu en yakın bir yükleme sitesinden yükleyebilirsiniz. Ama orjinalini alırsanız yabancıların Online Serverında oynayabilirsiniz. Minecraft'ın heyecanı ilk günkü gibi devam etmekte.

hkncnbc
           

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder